Felhasználónév:
Jelszó:


Serdülö magyar bajnoksàg
Hová menjünk bokszolni, birkózni, vagy egyébb küzdősportot tanulni, edzeni!
Segítség! Információkra lenne szükségem!Mi kell ahhoz h boxolhassak?
Miről szeretnétek olvasni, hallani? Mi az ami hiányzik?
Edzők és tevékenységeik, milyen feltételeknek kell megfelelni ahhoz, hogy azt mondhassuk Ö edző!
Női ökölvívás.i
Bírók, és tevékenységük. Te hogyan itéled meg öket?
Forum bajnokság!
2008 Karácsony
MMA: A jövő sportja! ha már foglalkozik a lap hála istennek az MMA-val is akkor nem ártana esetlege...
Profibox

Bedák Zsolt is a kötelek közé lép szeptember 13-án pénteken, a Ferobox Event következő nagyszabású boksz gáláján Budapesten, a Barba Negrában. A csapat kispehelysúlyú kiválóságának meccsét ezúttal is élőben közvetíti a Sport Televízió.

A magyar profi ökölvívás egyik nagy reménysége, Nemesapáti Norbert pénteken ünnepelte 18. születésnapját, s az ez alkalomból rendezett összejövetel során tudta meg a szenzációs hírt, miszerint októberben egy nagyon fontos mérkőzésen vesz részt.

Klasz Árpi nem akármilyen tehetség. Ezt tudtuk mindannyian. Most azonban edz és elszántan készül a meccseire. A bemutatkozó küzdelmek után nagy feladatra vágyik. Azt is elmondta nekünk, hogy bármikor készen áll egy Vipera elleni küzdelemre.

Erdei Zsolt nemrég jelentette be, hogy nem hagy fel a profi ökölvívással, hanem március 8-án, Kecskeméten a kötelek közé lép, várhatóan egy Eb-címmeccsen a Ferobox Event gáláján.

Magyar idő szerint szombat hajnalban újra ökölvívást nézhettünk a Digi Sporton. Méghozzá eredeti kommentárral az ESPN Friday Nights sorozatot, ahol is két igen neves bokszoló is mérkőzött.

A monokli.com megbízhatónak tűnő, de nem megerősített információt kapott Erdei Zsolt ellenfeléről.

A monokli.com az elmúlt héten tette közzé azt a videót, melyben Zsíros Attila többek között arról beszélt, miszerint hamarosan átgázol az egész nehézsúlyú magyar mezőnyön. Mindez elég merész kijelentés volt a semmiből feltűnt bunyós részéről, hiszen a súlykategóriában itthon is vannak kiemelkedő egyéniségek.

Jose Sulaiman 82 esztendős volt. Csütörtökön hagyott itt minket.

A sportszakmai berkekben is komoly sikerrel zárult tavaly októberi boxgála után február 15-én ismét visszatérnek a Lurdy Házba Magyarország két nagyon tehetséges profi ökölvívója.

A jelekből már következtetni lehetett, ám most már biztos: minden idők legeredményesebb magyar profi ökölvívója „hazatért”, és itthon fejezi be sikerekben gazdag karrierjét – méghozzá a Ferobox Event színeiben.

  Következő