Felhasználónév:
Jelszó:


Hová menjünk bokszolni, birkózni, vagy egyébb küzdősportot tanulni, edzeni!
Segítség! Információkra lenne szükségem!Mi kell ahhoz h boxolhassak?
Miről szeretnétek olvasni, hallani? Mi az ami hiányzik?
Edzők és tevékenységeik, milyen feltételeknek kell megfelelni ahhoz, hogy azt mondhassuk Ö edző!
Női ökölvívás.i
Bírók, és tevékenységük. Te hogyan itéled meg öket?
Forum bajnokság!
2008 Karácsony
MMA: A jövő sportja! ha már foglalkozik a lap hála istennek az MMA-val is akkor nem ártana esetlege...
2008 SÓSTÓ KUPA
Amatör ökölvívás

Rövid, friss interjú a szövetségi kapitánnyal!

A Magyar Ökölvívó Szakszövetség elnöksége elfogadta az ökölvívó egyesületek rangsorát 2012-évi hazai és nemzetközi eredmények alapján.

Közeledik az év egyik kiemelkedő ökölvívó eseménye, az ifi Eb, amelynek a Rotterdam városa ad otthont. Két éve a felnőtt női Eb. helyszíne volt a holland kikötőváros, így szervezési tapasztalat bőven áll a házigazdák rendelkezésére.

Folyamatosan hírt adtunk, hogyan állnak fiataljaink a hét végén megrendezett Arany Kesztyűn. Három magyar érem született.

Olimpiai ötödik helyezett bokszolónk túl van a kézműtéten és most már csakis a jövőjére koncentrál. A mostani interjúban azt is elárulja hol melyik klubban folytatja pályafutását.

A Gálos család annak ellenére, hogy nem dúskál a pénzben egyre több aranyuk van! Igaz egyelőre nem lehet pénzzé tenni, de majd a jövő talán ezeket a problémákat is megoldja.

A junior ökölvívó válogatott a mai napon két fővel kezdi el a világbajnoki menetelését.

Máris elérkezett a szeptember és persze az Újpesti TE Ökölvívó szakosztálya várja vissza a fiatalokat a nyári szünetről illetve az új bokszolni vágyó fiatalokat is.

Galos második győzelme volt a mai nap egyik csúcspontja.

Több mint egy hónapja annak, hogy Szántó Imre mesteredző – a népszerű Öcsi bácsi – levelét megírta. Egyeseknek meglepetést, másoknak egyenesen döbbenetet okozott annak tartalma, hiszen...

  Következő