Felhasználónév:
Jelszó:


Serdülö magyar bajnoksàg
Hová menjünk bokszolni, birkózni, vagy egyébb küzdősportot tanulni, edzeni!
Segítség! Információkra lenne szükségem!Mi kell ahhoz h boxolhassak?
Miről szeretnétek olvasni, hallani? Mi az ami hiányzik?
Edzők és tevékenységeik, milyen feltételeknek kell megfelelni ahhoz, hogy azt mondhassuk Ö edző!
Női ökölvívás.i
Bírók, és tevékenységük. Te hogyan itéled meg öket?
Forum bajnokság!
2008 Karácsony
MMA: A jövő sportja! ha már foglalkozik a lap hála istennek az MMA-val is akkor nem ártana esetlege...
Amatör ökölvívás

Az ökölvívó világbajnokság szerdai versenynapján az utolsó magyar versenyző is búcsúzott a további küzdelmektől.

Rengeteg ember csak lógatta az orrát, amikor az olimpiai ötödik helyezett Zoli bátyja, Norbert abbahagyta a sportot. Nem régiben azonban teljes erővel visszatért. Mérkőzéseket is nyert,úgyhogy íme az interjú.

56. kötöttfogású Pytlasinski-emlékverseny, Varsó. 2. nap: 60, 74, 96 kg. Három földrész harminc országának 194 versenyzője indult, és a magyarok emelkedtek ki közülük a három arany- és egy bronzéremmel. Kiss Balázs a döntőben különleges és céltudatos módon kergette "végelgyengülésbe" bolgár Eb-ezüstérmes ellenfelét. A 74 kg-ban Szabó Martin jutott a legmesszebbre, míg Kozák a bíráskodás áldozata lett. Magyarország a harmadik helyen végzett a pontversenyben.

Erdei Zsolt egykori „legyőzője” simán kikapott Isaac Chilemba ellenében egy tíz menetre kiírt mérkőzésen. Az orosz nem nyert meccset mióta hazánk fia ellen küzdött.

A MÖSZ sportágmegújító programjának egyik fontos eleme, hogy régiós vezetőket neveztek ki, hogy - a klubok szuverenitásának megtartása mellett - segítsék a helyi bokszsport fejlődését, koordinálják, segítsék az egyesületek munkáját.

Magazinunk most következő interjú alanya az UTE és a szövetség jegyeiben is mesterként elismert Farkas József edző

Szellő Imre más irányú elfoglaltsága miatt nem versenyezhetett a Bocskai-emlékversenyen, de nem tétlenkedett: nagyszerű győzelmet aratott a WSB-ben, s sikerre vezette csapatát, az Italia Thundert.

Friss hírek ifjúsági Európa-bajnokunk háza tájáról. Ami üdvözítő, hogy remek híreket kaptunk.

2013. december 21-én adták át a felújított kecskeméti edzőtermet, melynek keretén belül megrendezték az első Dél-Alföldi Regionális pofonpartit is.

Az 58. alkalommal megrendezésre kerülő Bocskai emlékversenyre a hagyományoknak megfelelően február elején kerül sor Debrecenben, amely ezúttal is az európai nemzetközi tornák első jelentős állomása lesz.

  Következő