Felhasználónév:
Jelszó:


Serdülö magyar bajnoksàg
Hová menjünk bokszolni, birkózni, vagy egyébb küzdősportot tanulni, edzeni!
Segítség! Információkra lenne szükségem!Mi kell ahhoz h boxolhassak?
Miről szeretnétek olvasni, hallani? Mi az ami hiányzik?
Edzők és tevékenységeik, milyen feltételeknek kell megfelelni ahhoz, hogy azt mondhassuk Ö edző!
Női ökölvívás.i
Bírók, és tevékenységük. Te hogyan itéled meg öket?
Forum bajnokság!
2008 Karácsony
MMA: A jövő sportja! ha már foglalkozik a lap hála istennek az MMA-val is akkor nem ártana esetlege...
Fórum
2008 SÓSTÓ KUPA


Hozzászólások
Létrehozás dátuma
boxing coach   2008.08.21 11:41
Én azt a korrekt tájékoztatást kaptam a visszalépésetekről, hogy Z. J. szombathelyi vezetőedző, sápat arccal arra hivatkozott, hogy női versenyzője rendszeres gyakorisággal jár az Lilák termébe és már testvéreként ismeri Melinda nevezetű tanítványom.
Mi meg csak néztünk nagyokat!!!!
Sokkal inkább valószínű, hogy az én jól szituált beállítottságom, delonos kinézetem, eszes ott-létem riasztotta el Z.J.-061742 edzöigazolvány számú trénert közelgő bajoktól.
crom33   2008.08.18 22:19
Nagy Tímea és Csejtei Csilla a salgótarjáni mérkőzését láttam és a kiütéstől csak a 3*1 perc bemutató mérkőzés mentette meg.
Nem szégyen, ha valaki jobb, de ha nem állnak ki ellene, nem lehet bebizonyítani, hogy mennyit fejlődött és mennyire jó versenyző.
Fistrek Balázs
crom33   2008.08.18 22:16
Azért nem engedtem Csillát kiállni a Pécsiné ellen, mert Nagy Tímea eleve felismerhetetlenségig verte és nem akartam egy anyukával elérni azt, hogy a saját gyereke ne ismerje fel.
Én vállalom a nevem!
Zámbó József edző!

Előzmény
boxing coach   2008.08.17 11:19
Eredményesek voltunk ismét!!!

kettő felnőtt és egy női versenyzővel képviseltük szakosztályunkat a 2008. évi Sóstó Kupán/nyíregyháza/
Pécsiné Lázár Melinda egy súlycsoporttal feljebb 66 kg-ban indult és nagy mérkőzésen kikapott a Nyíregyházi Nagy Tímeától.
Jellemző a mérkőzés iramára, hogy másnap Tímea nem tudott kiállni -sérülésre való hivatkozással szombathelyi ellenfelével, míg Melinda szeretett volna mérkőzni Tímea helyett, de nem vállata be a szombathelyi vezetés ezt a "lehetőséget"! Megértettük, hiszen Melinda elsöprő lendületben volt. Amúgy meg csak barátságos, versenyen túli mérkőzés lett volna, szinte edző mérkőzés gyanánt ez az egyoldalú esemény.
Notigán Norbi is egy súllyal fentebb 60 kg-ban indult.
Első nap egy salgótarjáni, másnap a TOTO nevezetű tréner versenyzőjével került szembe, hála az Istennek könnyedén oldotta meg a számára megjelölt taktikai utasításokat, így egyhangú pontozást hírdettek ki mind a kettő esteben, bár így utólag a könyvét átlapozgatva a döntő mérkőzését a bejegyzettek szerint 2:1-re nyerte, nyílván tévedett a bemondó konferanszié, vagy az aki beírta a saját véleményét írta be, vagy egy rossz súgásra jegyzetelt.
Sebaj!
Farkas Csaba a Nyíregyházi ellenfelével eljátszogatott az első nap, míg másnap, a medencéből kiugorva 3x 100 hát és 5x 150 pillangóval történt bemelegítés után, lájtos öklözés mellett kikapott a döntnökök szerint.
csaba úgy gondolta ahogy én: ha keménykedik vendéglátóink nem igen veszik jó néven, de így is nekünk kellett kifizetnük az ebédünket, úgy hogy már utólag bánom: visszafogtam.
boxing coach   2008.08.16 23:31
Jót fürödtünk!!!
Melinda Jól boxolt csak a lába begörcsölt a nagy melegben, x mérkőzésen marasztották alul, Norbi ügyes-harcos bunyóval nyert, Csabi is Bajnok (szerintem)