Felhasználónév:
Jelszó:


Serdülö magyar bajnoksàg
Hová menjünk bokszolni, birkózni, vagy egyébb küzdősportot tanulni, edzeni!
Segítség! Információkra lenne szükségem!Mi kell ahhoz h boxolhassak?
Miről szeretnétek olvasni, hallani? Mi az ami hiányzik?
Edzők és tevékenységeik, milyen feltételeknek kell megfelelni ahhoz, hogy azt mondhassuk Ö edző!
Női ökölvívás.i
Bírók, és tevékenységük. Te hogyan itéled meg öket?
Forum bajnokság!
2008 Karácsony
MMA: A jövő sportja! ha már foglalkozik a lap hála istennek az MMA-val is akkor nem ártana esetlege...
Fórum
Miről szeretnétek olvasni, hallani? Mi az ami hiányzik?


Hozzászólások
Létrehozás dátuma
pellekm   2010.10.16 14:22
A tegnapi junior országos ökölvívó bajnokságról szeretnék több képet látni.Úgy vettem észre,hogy 80kg súlycsoport fotói kimaradtak lehet,hogy véletlen,de a Fiam pont abban a súlycsoportban van.Köszönettel
beriferi2   2009.09.26 17:01
Tc!
A vitorlázórepülés is küzdö sport.Amikor a levegőbe töltesz 5-6 órát küzdessz, az elemekkel hogy fenn maradj. Soha egy szó sem esik e sportról. Pedig komoly nemzetközi sikereket hallmozott fel már idáig. Csak egy példa (Világbajnoki aranyat hozott Magyarországnak Gulyás Gyuri a Malévrk versenyzője) köszi csak ennyi)
boxing coach   2008.09.03 23:16
pETIKÉM!
vALAMIKOR vALUSKA zOLI -VOLT TANÍTVÁNYOM- LEGNAGYOBB ELLENFELE!
fEL VAN DOBVA A labda!
Nadzsi1   2008.09.03 12:02
Szívesen olvasnék az újságban egy Dorkó Peti interjút. Milyen érzés volt Pekingbe eljutni, mint bíró, hogyan látja Ö a pekingi olimpiát. Milyen érzés VB-én, olimpián Magyarországot képviselni bíróként. Mit üzen a mai fiataloknak, esetleg azoknak, akik sikeres bírói pályafutást szeretnének elérni, vagy azoknak akik boxolak. stb....
seres   2008.07.24 10:58
Kedves WB!
Az uniós EB-t nem szüntették be! Az idei Liverpoolban van augusztus 7-től. Lehet, hogy csak a magyar csapat nem ment? Már tavaly is szponzori segítség kellett, ha jól emlékszem (nekem Kovács György neve ugrik be).
Előzmény
Gazda   2008.06.30 18:30
Igen, szinesited rendesen.
boxing coach   2008.06.30 03:02
Te Peru Papi!
Egészen jó ez a fórum!
Teccikis" nagyon!
boxing coach   2008.06.27 11:31

• Sokaknak szeretnék örömöt okozni azzal a friss keletű hírrel, miszerint hamarosan egy új értékes (valós információhordozó – tájékoztató – szakirodalmi - ihletésű lap elindítását tervezte meg egy maréknyi kis magyar csapat.
• Itt kint Bulgáriában már szereztünk rá szponzorokat is, az egyik múlti-cég testőrkinézetű vezetője, valamint több vagyonos vállalkozó jelezte támogatói szándékát.
• Természetesen tudnak az otthoni igen széles repertoárú küzdősportokat bemutató folyóiratról, de látva csapatvezetőnk Szilágyi úr makacs hozzáállását, s látva, hogy (hoztunk ki ide a K. Magazinból is) nem igen lesz a piacon villámgyorsabb információ hordozó, mint a tervezett : "KÜZDELMI TÉR" –gondoltuk, így jó lesz mindenkinek, hiszen a név hasonlatosság következtében, biztos, hogy véletlenül megveszik testvér lapunkat is! – és ez így sportszerű! Bár még nem jelentünk meg, de már felkértek egy bemutatkozó előszóra, amire nem csekély összegért rábólintottam.
• Első ténykedésünk egy küzdősportot népszerűsítő rajz-pályázati felhívás lesz, mely meglehetősen szokatlan, már-már bombasztikus!:
• pontosan meghatározzuk ugyanis a beküldendő alkotások győztesét - előre!

• Nos, az lesz az, aki egy olyan alkotást küld be, -festmény, rajz, grafika,..stb..- amely egy edzése utáni aktívan pihenő (meditáló) sportolót, elsősorban kiöregedett bírkódzó világbajnokot, vagy valami más rettenetes embert ábrázol, alváshoz közeli merengő állapotban, a suta kezének győzelmet mutató hüvelyk úját lehetőleg gyermeki énjére emlékeztető helyzetben az ajkak közé préselve, s így a fekvő helyzetből eredően lefelé, a talaj felé irányítva, ám a nyugtalanul cselekvésre kész "hátulsó kezét" az ágyszélről leejtett-teljesen ellazult állapotban lógassa egy bilibe.
• Egy ágyhoz közeli komódon viszont nyugodjon egy fantasztikus világbajnoki serleg, prezentálva ezzel a "minden megtörténhet" jelentőségét a mi világunkban
WB   2008.06.25 00:18
Szívesen elolvasnám Csötönyi úr válaszát, ha megkérdeznék tőle, hogy miért szüntették (szerinte az eaba) be a lányoknak az uniós eb-t!?
boxing coach   2008.06.14 00:53
A közelgő Junior Európa Bajnokságról szeretnék egy értelmes cikket, helyesírási nehézségektől mentes cikket-kérem, hogy vegye fel a kapcsolatot az illető felelőssel a Magazin!